TUOTTEET

Vetomaatti suuntaa jatkossa katseet ensisijaisesti Veikkauksen Pitkävetoon. Luonnollisesti analyysi ja arviot ovat hyödynnettävissä myös kansainvälisille markkinoille, mutta vihjekohteet poimitaan Pitkävedon pelilistoilta. Kv-markkinoiden kertoimilla ei siis pitkävetovihjeissä spekuloida. Vihjeitä on tarjolla silloin, kun riittävän maistuvia pelikynnyksen ylittäviä ideoita löytyy.

Vetomaatin vihjeitä voit ostaa klikkaamalla vihjeet Verkkopalvelu Nettimaatista päivittäispaketteina tai tekemällä 1-12 kk määräaikaistilauksen. Tilauksen tehtyäsi pääset lukemaan vihjeet automaattisesti Nettimaatista niiden julkaisun jälkeen. Vihjeiden julkaisusta tiedotetaan kotisivuilla, sekä tilausasiakkaille sähköpostilla.

Huom! F1 muodostaa erillisen oman kokonaisuutensa.

INFOJA VETOMAATIN PITKÄVETOVIHJEISTÄ

Päivän Pitkäveto voi olla joko singleveto, tupla tai jopa trio. Panostuksen määrittelyssä käytetään tähtiluokitusta **/***/****/***** sekä prosenttiosuutta pelikassasta.

Tähtiluokituskategoriat panostussuosituksineen
** (0,1%-0,7%) | *** (0,75%-1,5%) | **** (1,55% – 2,5%) | ***** (2,55% – 3,0%)

Ammattimainen perusanalyysi yhdistettynä laajaan kontaktiverkostoon takaa, että pystymme tarjoamaan hienoja ideoita tarjolle myös Sinun peleihisi. Pyrimme kaivamaan esiin otteluiden voimasuhteisiin vaikuttavia, mutta vedonvälittäjiltä piiloon jääneitä seikkoja.

HUOM! Kerroinmuutokset ovat vedonlyönnin arkipäivää ja kaikkien pudotuksien ”perässä juokseminen” on vihjetiimille sula mahdottomuus. Haluamme keskittyä oleelliseen eli uusien kohteiden analysointiin. Vihjattavat kertoimet ovat varmuudella voimassa vihjeen julkaisuhetkellä. Myöhemmin Nettimaatissa saattaa olla myynnissä kohteita, joiden kertoimet ovat pudonneet.

Hyödynnä Vetomaatin monipuolinen analyysi. Talvilajit. Liiga. KHL. Korisliiga. Ravit. Euroopan futissarjat. Ja paljon muuta.

VETOMAATTI | PÄIVÄN PITKÄVETO TILAUSHINNAT! 
Päivän PITKÄVETO 30 vrk => 79 euroa (2,63e/vrk)
Päivän PITKÄVETO 90 vrk => 199 euroa (2,21e/vrk)
Päivän PITKÄVETO 180 vrk => 329 euroa (1,83e/vrk)
Päivän PITKÄVETO 365 vrk => 599 euroa (1,64e/vrk)

Hinnat sis.alv.24%

Automaattinen tilausjärjestelmä löytyy täältä >>>

Julkaistu 27.12.2019:

Vetomaatin pitkä elinkaari sisältää niin parempia kuin huonompiakin aikoja. Palvelukonsepti on myös elänyt vuosien varrella melkoisesti. Viime keväänä päätimme muuttaa suuntaa. Olimme panostaneet edelliset vuodet vahvasti kv-markkinoille vihjaamiseen, mutta asiakkaamme kokivat vihjeiden julkaisuaikojen epäsäännöllisyyden ja kerrointen vahvan elämisen negatiivisina asioina. Huhtikuussa 2019 lanseerasimme Päivän Pitkäveto -palvelun ja käänsimme katseet takaisin Veikkauksen tarjontaan. Teimme samalla myös päätöksen keskittyä entistä tiiviimmin kaikkein vahvimpiin lajeihin, kuten esimerkiksi kotimaiseen futikseen, talviurheiluun, jääkiekon Liigaan ja Korisliigaan.

Erillisenä palveluna tarjoamme edelleen myös F1-vihjeet, joiden takaa löytyy kahden edelliskauden aikana aivan jäätävää tulosta tehnyt Lauri-Matti Palmunen. F1-vihjeissä huomioidaan vanhaan tapaan sekä kv-markkinoiden, että Veikkauksen tarjonta.

Vetomaatin lajivalikoima

Jalkapallo
Jääkiekko
Koripallo
Salibandy
Hiihto
Ampumahiihto
Mäkihyppy
Alppilajit
Tennis
Pesäpallo
Yleisurheilu
Formula 1